Szerintetek meddig kell még fent lennie a fogszabályzómnak? (bővebben lent! )
A felső fogsoromon van fent, kb. 3 hete.Eddig nem igazán nézegettem..(csak fogmosás közben:))de tegnap megnéztem a tükörben,és alig hittem a szememnek,hogy szinte teljesen helyre álltak a fogaim..kb. 1 mm eltérés lehet a 2 első fogam között..(ha van annyi..)
Én is csak úgy vettem észre azt a kis eltérést,hogy 3 centire volt a fejem a tükörtől.
A gond csak az,hogy 2 hónap múlva fogom megkapni az alsóra is..azzal nincs semmi baj..csak mélyharapásom van,és össze kell igazítani a két fogsoromat ,ezért kell az alsóra is.
Szerintetek kb. meddig lesz még rajtam a fogszabályzó?
A másik meg,hogy amióta fent van ugyanúgy mosolygok,mint előtte..de mikor észbe kapok mindig a szám elé teszem a kezem.Gáz,ha ugyanúgy mosolygok vele?
És a fiúkat nem zavarja/bejön nekik??
Mert tegnap reggel a buszon folyamatosan nézett egy fiú a buszon,és amikor rámosolygtam a barátnőmre(vele utaztam),akkor a srác elkapta a fejét..
Utána is nézegettük egymást mondjuk..de akkor is:/Olyan rossz érzés volt..
Amúgy nem vagyok csúnya csaj..tényleg!!
15/L
Azt csak a dokid tudná megmondani, hogy meddig marad fent a fogszabid. A fiúknak meg átlagban tetszik ha van egy csajnak mert az az ápoltság jele. Majd ha leveszik gyönyörű fogsorod lesz és ez legyen előtted a cél ne az, hogy kinek mennyire tetszel vele.
Én is szeretnék de én azon aggódom inkább, hogy anyagilag, hogy fogom tudni kifizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!