Lehetséges egyszerre egy egész fogsort rendbe tetetni?
Figyelt kérdés
Mármint altatásban szeretném de akkor már mindet... csak nem tudom lehetséges-e. Mindegyik fogammal van gond. Tömni, húzni, pótolni, meg ki tudja még mit kell csinálni vele.2010. márc. 27. 21:37
1/5 anonim válasza:
Hát, szerintem nem, mivel ha jól tudom egyszerre max csak 3 órát tudnak altatni, a szervezeted miatt.
2/5 anonim válasza:
Amúgy miért akarod altatásban? csak plusz pénzkidobás, sima lidokainnal sem fogsz érezni semmit.
3/5 anonim válasza:
én is az altatásos módszerre szavazok.de szerintem nem csináljál meg az egészet egyszerre
4/5 anonim válasza:
Ha fogaid olyan állapotban vannak, 2 fogorvos válthatja majd egymást melletted 8 óránként.
1 foggal is el lehet szüttyögni 1 órát, 20-30-cal akkor rengeteget. Húzni sem lehet akármennyit, meg a sebnek be kell gyógyulnia stb, Gyökértömésről, koronáról, hídról nem is beszélve.
5/5 anonim válasza:
Altatás nélkül helyi érzéstelenítővel simán kibírható a húzás csiszolás tömés is.Tapasztalatból mondom hogy nekem érzéstelenítés mellett varrták be 2 foggyökér helyét és semmit sem éreztem.Szóval tényleg az altatás felesleges pénz kidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!