Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Éjszakai fogszabályzó ér valamit?

Éjszakai fogszabályzó ér valamit?

Figyelt kérdés

Nem ferdék a fogaim, szépen állnak, valaki rámnéz szépnek látja a fogaim. Viszont az első két nagy fogamnál az egyik egy picit rá van nőve a másikra és előrébb van. Nem úgy kell elképzelni a dolgot hogy kiáll az egyik fogam, annyira nem is látszik csak nagyon közelről, illetve tapintásra. Engem zavar, de azért mert a nekem amúgy szép fogsorommal személyes gondjaim vannak nem akarom a szüleim pénzét állandó fogszabályzóra pazarolni, mert emiatt tényleg kár lenne. Ilyen kis probléma esetén érdemes éjszakaival próbálkozni? Segíthet?

Köszönöm a válaszokat, 15 éves vagyok:)

2016. jan. 17. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen ér, nem is keveset.

Nekem is ilyen volt a fogam, de nem csak egy kicsit volt ránőve az egyik a másikra, hanem látványosan. Már nem emlékszem pontosan, de kb 1,5 év alatt egész szépen rendbejött.

2016. jan. 17. 16:11
 2/2 A kérdező kommentje:
És ez ár szempontból mennyibe fájt? Kellett visszajárni meg stb? Nem tudom hogy működik ez a rendszer
2016. jan. 17. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!