Fogszabályzás gyorsabban?
Figyelt kérdés
Felül a két szemfogam magasabban nőtt ki mint a többi. Két fogamat kikell húzni, hogy legyen hely nekik és állandó fogszabályztót hordani.
Azt úgy meglehet csinalni, hogy valahogy lerövidíteni azt az egy évet?? Pl. A fogszabalyzo gyakrabban állitásával?? Csakmert engen nagyon zavarna a fogszabalyzo, de azt se akarom, hogy a fogam igy maradjon.
2016. jan. 9. 09:30
1/7 anonim válasza:
Persze, a fogszabályzót csak azért kell 1-1.5 évig hordani, mert az orvos jót röhög a rendelőben miután elmentél, hogy nem tudsz normálisan enni. Amúgy simán meg lenne 3 hét alatt az egész.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy mondjuk 1 évig havonta állitják, de helyette fél évig 2 hetente.
Így nem lenne gyorsabb??
2016. jan. 9. 09:37
3/7 anonim válasza:
Szerintem mákos vagy a ilyen gonddal csak egy évig kell hordani. Más 2 évig is hordja hasonló probléma miatt..
4/7 anonim válasza:
Nem hülyeségből kell olyan rendszerrel járni, mint ahogyan azt mondják, de ennek utána is olvashatsz. Szóval a kérdésed elég irreális, ne próbáld meg felülbírálni az egy orvosnak a kezelési tervét, mert úgy sem értesz hozzá.
5/7 anonim válasza:
Ja és amúgy tapasztalatból mondom, hogy kb 1 hét alatt meg lehet szokni a fogszabályzót, de 2 hét múlva már tényleg olyan, mintha természetes lenne. Azért ne akard rövidebb ideig, mert téged zavarna. Azt se tudod még, hogy milyen is valójában.
6/7 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdeztem rá mert nem értek hozzá -.-"
2016. jan. 10. 20:32
7/7 anonim válasza:
Én sem nagyon akartam, de nagyon nem tetszettek a fogaim.
Mióta fennt van, attól félek, hogy egyszercsak közli az orvos, hogy na akkor legközelebb leszedjük :D túlságosan hozzámnőtt.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!