Elektromos fogkefe első használatakor vérzik az ínyem, ez normális?
Fogkőleszedés után most kezdtem el használni, tegnap és nagyon sok helyen elkezdett vérezni az ínyem, lehet a rezgéstől, hogy új még a dolog? A doki javasolta, mert gyulladt amúgy az ínyem és lesz még pár kezelés erre.
Korábban a manuális fogkefével nem vérzett az első leszedés után, max 2x, Parodontaxot használok.
Semmilyen fogínyvérzés nem normális.
Persze ha ínygyulladásod volt, és most szedték le a fogköved, akkor ne csodálkozz rajta. Az ínynek kell némi idő, míg regenerálódik.
Húh, most megnyugodtam, mert amikor leszedte a doki akkor is vérzett rendesen (most voltam a második leszedésen, mert az elsőnél a felületeti szedte le, most íny alá nyúlt, még lesz 3-4 ilyen alkalom, hogy elmúljon a gyulladás, picit itt-ott enyhén fájt is, persze csak amíg csinálta.
Mondta, hogy tisztítsam (fogselyem, fogköztisztító, Corsodil) mehet mostmár az elektromos kefe, mert az alaposabb. Sajnos nekem hajlamom van rá, ráadásul az íny alattira :S
Meglepődtem amikor láttam hogy vérzik, de akkor szoknia kell, plusz a beavatkozás maga is közre játszik gondolom.
Igen, leültünk és megmutatta, sőt a következő alkalomra magammal is kell vinnem egy fogkefét (nem árulta el miért :D ) és most tanulom, hogy ne legyek nyakig fogkrémes, de még látnom kell, hogy mit csinálok :D
A szép fogakért néha szenvedni kell, de megéri, inkább ez mint a pótlás. :)
Ég és föld a kézihez képest amúgy! :)
A festő tablettát ki fogom próbálni, most hogy írtad eszembe is jutott, hogy van! :)
Tényleg jó ötlet lenne suliban tanítani, a legtöbbet az nyomja a latban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!