Gyökérkezelt, simán felépített front"fogat", hogyan lehet fogszínűvétenni, mivel szórke lett idővel, még jó, hogy nem fekete?
Figyelt kérdés
Tusom, nagyon buta kérdés, mert fogászatban sajnos jó vagyok. Az igazi lehetőségeket ismerem, a drága, de annál hamarabb megsemmisült porcelánhéj ragasztást. Sok stb nincs, hanem pják ki a gyöketer, bele egy 200ezer Ft-os impantot és no problém. Hát sajnos, ez nálam álom marad örökre. Most jön a buta kérdés, de ha kutatólehett volna belőlem az okosságom révén, én már kifejlesztettem volna olyan spciális fogfestéket, amit a nyál enzimjei nem kezdenek ki, illetve bírja a savas lúgos hatásokat, természetesen az egészésre ártalmatlan. Mondjuk, az idióta korömlakkok helyet, foglakkot árulhatnának. Ha valaki tud ilyet.......az nagy szám lenne2016. jan. 2. 10:55
1/3 anonim válasza:
Kompomer tömőanyaggal is be lehet "festeni", de ez lényegében ugyanaz mintha héjat ragasztanál. Vagy esetleg mélyhúzott sín - bár én még sosem láttam hogy elszürkült fog miatt használnák.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!
Kompomer tömőanyag.....megemlítem a fogorvosomnak
2016. jan. 2. 12:57
3/3 anonim válasza:
Magán dokik csinálnak gyökérkezelt fog fehérítést, én úgy tudom.
[link] itt olvashatsz róla többet, görgess lefelé és ott van, hogy akár egy foggal is megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!