Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit csináljak, ha fáj (lüktet)...

Mit csináljak, ha fáj (lüktet) a fogam?

Figyelt kérdés

Ma délután voltam fogorvosnál, betömött két fogamat (egymás mellettit), s most fáj. Nem túl erős a fájdalom, csak kellemetlen, hogy ahogy az egész állkapcsom zsibog.

Az érzéstelenítőtől van? Jövőhéten is mennem kell, akkor mondjam a fogorvosnak, hogy fáj?

2010. márc. 24. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

fájdalomcsillapitó,és probálj meg elaludni

ha hnap is fáj,menj vissza hozzá,elrontott vmit

de sztem hnapra elmulik,most természetes h fáj

2010. márc. 24. 19:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Én is úgy gondolom, hogy biztosan azért fáj, mert megbolygatta. Csütörtökön kell mennem hozzá, addig majd csak kibírom valahogy, annyira nem vészes, csak rossz.

Elég nehezen lehetett hozzáférni. S az érdekes az, hogy nem is mindig az a fog fáj, amit kezelt, hanem az alsó fogsorban lévő. (A felsőt kezelte) Vagy csak kisugárzik a fájdalom?

2010. márc. 24. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen írd már meg, hogy mit mondott az orvos!(Nekem is a felsőt tömte, most az is fáj, meg egy alsó is, de csak később tudok dokihoz menni :SSSS )
2010. márc. 25. 20:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Már elmúlt a fájdalom másnap reggelre, de ha megint elő jön, akkor csütörtökön mindenképp megemlítem neki. Szerintem összekapcsolódik az alsó és a felső idegszál, mert az érzéstelenítőt a szájüreg falába adta, nem az ínybe.

Mondjuk azt hozzá teszem, hogy az ínyemet töri az étel, de ez ár a kisebbik gond.

Én Algopirint vettem be a fájdalom ellen, de ha van Dentinox nevezetű kenőcsöd (ezt a kisgyerekeknek szokták írni, amikor jön a foguk), akkor kenegesd az ínyedet vele, s akkor elmúlik a fájdalom. (De ha nincs ilyen kenőcsöd, s tiszta kézzel maszírozod az ínyedet, nekem úgy is el szokott múlni a fájdalom.)

2010. márc. 26. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!