Melyek a legjobban bevált fogfehérítő termékek?
Hidrogen peroxid!
a legegyszerubb es legbiztonsagosabb, csak ne nyeld le
En mar evek ota hasznalom. Amikor ismerosok, akikkel honapok ota nem talalkoztam meglattak, rogton azzal kezdtek, hogy hol feheritettem a fogaim mert vilagitoan feherek.
Az elol levo tomest (amit meg 15 eves koromban kaptam) ki ki kellett cserelnie a fogorvosnak, mert a HP hatasara a fogam kifeheredett de a tomes megmaradt ugyanolyan szinunek es mar nagyon feltuno volt. Mikor mondtam a dokinak, hogy HPvel oblogetek, csak annyit mondott, hogy "persze, ha megnezi az osszes feherito termek egyik alapanyaga a HP, ugyhogy ezen nincs mit csodalkozni"!
De nyugodtan kerdezd meg a fogorvosodat, es ne hallgass az olyan idiotakra, akik "hipo az mereg" stb hu..eseggel remitenek itt a GYIKon, mert osszekeverik a hidrogen peroxidot valami massal!
Anyukam a kiveheto fogsorat szokta benne aztatni, remek fertotlenito is!
Szia!
Én használtam a Bright White-ot, a 20 alkalmasat rendeltem, nekem már az első használat után látszott a fehéredés.
A peroxid igen az fehérít, de nekem olyan rossz tapasztalatom van vele, hogy az ellenségemnek sem kívánnám azt, amit én átéltem. 3 napig alig tudtam beszélni, mert, ahogy hideg levegő érte úgy belenyilallt, hogy belekönnyeztem. Valamint az ínyemet is kimarta így alig tudtam fogat is mosni.
A fogam fehéredet, de ilyen áron még egyszer nem kell.
A Bright White-tól is féltem emiatt, hogy mi lesz ha ugyanezt fogom átélni, de nem, egyáltalán semmilyen fájdalmat és érzékenységet nem okozott.
Remélem, hogy tudtam segíteni neked!
A 3%os hidrogen peroxiddal 20-30 masodpercig nyugodtan lehet oblogetni. 3%os peroxid nem mar!
lehet hogy kedves valaszolo a fodraszok altal hasznalt 6%os peroxidot hasznaltad, es tul sokaig (hosszu percekig?) mert akkor ertheto a rossz tapasztalat es a maro hatas.
Kulfoldon elek, itt a 3%os hidrogen peroxid csomagolasara ra is van irva hasznalati utmutatasnal, hogy szajoblogetesre, szajfertotlenitesre, sebek fertotlenitesere, stb. Gondolod rairnak, hogy oblogess vele, ha emberek millioinak marna ki a szajat? Elhiszem, hogy dramai volt amit ateltel, sajnalom, de nem jellemzo, hogy az emberek nagyresze igy reagaljon a peroxidra mint te.
Szia!
Én mindig is féltem kipróbálni ezeket a fehérítő módszereket, viszont nekem az AP24 fehérítő fluoridos fogkrém bevált! Igaz, olyan úristen de nagy árnyalatokat nem világosított, de attól függetlenül, hogy nincs benne HP, nagyon szép eredményt kaptam 😄 (még mielőtt elkezdenétek mondani, hogy biztos hogy van benne HP, rokonom vegyész. Nincs a fogkrémben HP). Egyáltalán nem fáj, nem zsibbad a fogam, nem nyilal bele, nem marja. Kb 8-9 hónapja használom napi szinten, tökéletes. Az ára egy kicsit húzós, de megéri 😄!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!