Hol kaphatok Tetrobreath termékeket?
Boltban szeretném megvásárolni, mert sürgős, nem tudok várni a szállításra.
Rossmannban nem találtam, DM-ben pedig még nem voltam.
Esetleg valami más, TESCO, stb?
Patikában szokták forgalmazni?
Aki tudna tájékoztatást adni, annak nagyon megköszönném.
Állítólag ez a tudomány egyetlen megoldása a problémámra...
A szájszagot csakis az ok megszüntetésével lehet kezelni. Az ilyen spray-k csak ideig-óráig hatnak.
Tudtommal lehet kapni a dm-ben, esetleg a müllerben is, meg gyógyszertárakban.
Nehogy bedőlj ilyesminek. Kizárt hogy ez a csodaszer képes lenne leszedni a fogkövet, helyrehozni a szuvasodást, vagy gyógyítani a candidosát (szájpenész). Ezeknek a kezelésére találták ki a fogorvost.
Ráadásul a szájszag az esetek többségében nem is szájüregből származik, maximum csak közvetve érintett mint a reflux betegségnél (sav visszaáramlása a gyomorból rosszul záródó izmok miatt), arcüreggyulladásnál vagy cukorbetegségnél, illetve kemoterápia esetében.
A kérdésem nem a probléma megszüntetésére irányult, hanem a termék fellelhetőségére.
Egyébként szuvas fogaim már nincsenek, mindegyiket sikerült rendbe tennie a fogorvosomnak, a fogköveket is eltávolította. Gyomorproblémáim sincsenek, cukorbeteg sem vagyok, tehát meggyőződésem, hogy a probléma forrása nem más, mint a főként nyelvháton lerakódó lepedékben élősködő baktériumok elszaporodása.
Erre annyit tudok mondani hogy fogmosáskor időnként a nyelvet is meg kell mosni, mert az ott található lepedék nem csak szagot okoz, hanem a fogakon is növeli a caries rizikót (szuvasodást). Ha logikusan nézed: amíg a baktériumok forrása jelen van, addig a baktériumok is szaporodni fognak. A spray meg tudja szüntetni a szagot, de a lepedéket nem tudja eltávolítani - kémiai anyag lévén a nyálkahártya károsodása nélkül semmiképp. Ez csak mechanikai úton, lemosással lehetséges. A baktériumok semlegesítéséhez pedig antibakteriális anyagra van szükség, de ez ilyen kis probléma mint a lepedékes nyelv esetén felesleges.
Ja és az összes válasz tőlem (egy személytől) van, és már az első megjegyzésben válaszoltam a kérdésre.
A lepedéket eddig is olyan mértékben próbáltam eltávolítani, amennyire csak tudtam, azonban a fogmosás után rövid idővel már ismét jelen volt a baktériumokkal=kellemetlen szaggal együtt.
A tervem az, hogy egy alapos fog- és nyelvmosás után közvetlen használjam a szájvizet, majd a spray-t is.
Eddig bebizonyosodni látszik, amit a Tetrobreath gyártói állítanak, miszerint az egyetlen megoldás erre a problémára az ő termékük a különleges hatóanyaggal. Próbáltam már az összes Listerine-t, Meridol-t, Oral-B-t és más egyéb szájvizeket, egyik sem vált be. Kíváncsian állok a nagy csodaszer kipróbálás előtt, mindenképp be fogok majd számolni róla.
Hab lehet a tortán, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalnak minden készítményükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!