Mit csináljak a fogam mintha kezdene átlátszó lenniii?
Figyelt kérdés
És az elején az első fogamon van egy iylen fekete izémizé nem rohadás hanem nemtudom mi. Azt valahogy fogorvos el tudná tüntetni?2010. márc. 23. 20:22
1/5 anonim válasza:
lehet hogy lyuk? de lehet hogy szuvas. az átlátszóság, ak pedig a fogzománc kopása miatt lehet szerintem...használj Elmex fogkrémet :)
2/5 anonim válasza:
A fogorvosnak az a dolga hogy megcsinálja, magától már nem lesz jobb semmiképp, szóval menj fogorvoshoz addig amíg húzni nem kell.
3/5 anonim válasza:
ha átlátszó, akkor vékonyodik a zománc...nekem is volt ilyen, annyi az egész, hogy a fogdoki úgymond megvastagítja és olyan lesz, mint újkorában:)
az a fekete izé pedig nem tudom mi lehet:D
de biztos el tudja tüntetni, ne aggódj:)
sok sikert:)
4/5 A kérdező kommentje:
meg vastagítja :O:O hogyaan???? 15/L
2010. márc. 24. 19:30
5/5 anonim válasza:
sima tömőanyaggal:)legalábbis nekem úgy vastagította meg:)
nem fúr semmi...csak tömöanyaggal megerősíti:)
nyugi meg sem érzed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!