Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi a frásztól fáj a fogam ha...

Mi a frásztól fáj a fogam ha állítólag be van tömve gyökérkezelve van?

Figyelt kérdés

Többször is voltam a doktortnőnèl és azt mondja nincs miért fájjon,most kb 10 perce konkrétan majd bele dö..... löttem annyira fájt kb 5 percig!!

Feldagadva nincs az arcom, de van amikor csak tompán fáj de van amikor le kaparnám a falat!!

2015. dec. 20. 21:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyszer én is jártam így, hazazavart a fogorvos, hogy ő semmit nem lát, pedig még röntgenre is elküldött. Az éjszakát végigbőgtem, annyira fájt másnap reggel már nem érdekelt mibe fog kerülni, időpontot kértem egy magándokihoz, ő belenézett a számba és röntgen nélkül közölte, hogy akkora luk van az egyik fogamon, hogy egy medve elbújhatna benne.. szerintem cserélj te is orvost, kifogtad a szakma krémjét. :(
2015. dec. 20. 21:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Mellette lévő fog, vagy elrontotta a gyökérkezelést és nem vett észre egy csatornát.
2015. dec. 20. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták, hogy frontnál sajnos előfordulhat, hogy fáj. Bár nyilván azért nem olyan irtózatos mértékben. Kérj röntgent. Ahova pl. én járok 4000 csak egy komplett panoráma röntgen, a kisröntgen, ami csak azt a kis részt mutatja meg 1500. Nekem eleve eddig mikor hiába nézték, meg kopácsolták mindig nyomták a kisröntgent és azon rögtön látszott mi a gond. Meg gyökérkezelés közben is röntgenezték úgy hogy kiálltak belőle azok az izék..

Másrészt, nekem van egy barátom, akinek valami pszichiátriai baja jött elő és ilyen fantom fogfájással kezdődött, ő a végén már ki is húzatta, de folyton "fájt neki" akkori is, a végén meg már a falba verte a fejét, hogy inkább az fájjon, durva volt. Aztán végül rájöttek és kikezelték.

2015. dec. 21. 02:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha sikeres volt a gyökérkezelés, akkor nem fájhat ennyire, nekem egy gyökérkezelés után sem fájt már a fogam. Menj vissza újra ha nem múlik az erős fájdalom.
2015. dec. 21. 08:20
 5/6 anonim válasza:
Ugyan ez volt velem is...igaz hogy orvsot kell cserelni!!!Alltalaban a magandokik sokkal jobb kivizsgalnak...nekem pl gyokerkezelesem volt..a sima fogorvos kb 3 tut szurkalt a fobinyohoz majd betmte..mondvan nem lesz semmi vele....nem telt el csak 2 ora mikor az erzestelenito megadta magat es sirva rohangaltam a hazban. Masnapelmnetem baratnom tanacsara magan dokihoz.Kb 20 tut szurkalt a fogam ala.rendesen kitisztitotta...ez volt 2 eve...mai napig semmi bajom
2015. dec. 21. 11:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Micsoda bíztató szavak basszus!! Most aztán még jobban félek!!
2015. dec. 21. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!