Mikor rakják fel a fogszabit? Többi lent.
Figyelt kérdés
Most jutottunk el oda hogy elkezdjük a fogyszabit....eddig tervben volt csak...és az lenne a kérdésem,hogy kb mikor számithatok arra hogy felrakjak?vagyis milyen hosszú ez az idő amíg felnem teszik?2015. dec. 16. 05:50
1/7 anonim válasza:
Mi októberben kezdtünk és a héten került fel.
2/7 anonim válasza:
A doki nem mondta...?
Most ezt mégis honnan kellene tudnunk? :P
Attól is függ, milyen kezeléseket kell a fogszabi feltétele előtt elvégezni.
19L
3/7 A kérdező kommentje:
Első kommdntelőnek köszi :)
2.tudom elég hülye kérdést tettem fel csak az orvos nekünk nem mondta el
2015. dec. 18. 05:59
4/7 anonim válasza:
Nekem valahogy úgy volt, hogy elmentünk március elején, akkor elküldtek egy röntgenre, március végén mentem azzal vissza, április végén vettek mintát és június közepén ragasztották fel. Mondjuk ez már több éve volt, és ahova én járok ott nagyon sokakat kezelnek. Az alsóra mikor sor került, ott a mintám már megvolt korábbról, október elején fizettem be és november közepén rakták fel.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat :) sokat segit mert egyaltalan lövésem sem volt róla hogy kb mennyi idő :) mégegyszer köszi
2015. dec. 19. 07:24
6/7 anonim válasza:
Sziasztok:) Az lenne a kérdésem, hogy a fogszabàlyzót csekken kell fizetni? Vagy a doktornak?
7/7 anonim válasza:
Ez eltérő, orvosa válogatja. Én ahova járok, még a felsőt csekken tudtam fizetni, de arra már nincs ott lehetőség, az alsót helyben kellett kp-ben fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!