Ezzel mit lehetne csinálni?
Az első két metszőfogam között van egy, hogy is mondjam, még elvileg nem lyuk, de eléggé tartok attól, hogy egyszer az lesz. :/
A törénet az, hogy fogszabályzós vagyok és elől elég kuszák voltak az elején még a fogaim, viszont már akkor is fogselymeztem, ahol tudtam. Viszont a két metszőfogam között -valószínűleg egy fogselymezés alkalmával, amikor ott még nagyon szorosan voltak ott a fogaim- valahogy lepattant a fogamból egy pici darab. Mármint a két fog között.
És most attól félek, hogy szuvasodni fog, annak ellenére, hogy fogselymezek minden este fogmosás után. :(
Ezzel mit tudnék csinálni? És a doki, vagy inkább ne "zaklassuk" ezt a fogamat, addig, amíg nem lesz rajta lyuk? A fogorvos egyébként azt mondta, hogy nem lyukas, viszont engem eléggé zavar, mert tudom, hogy ott nem volt olyan ezelőtt.
Bocsánat a hosszú magyarázatért!
Remélem valaki tud valami hasznosat mondtani. :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!