Elmex sensitive professional az csak krémezésre van, vagy rendes fogmosásra is?
Nem a sima zöld elmexről beszélek, hanem a professional aminek olyan 1300 ft körül van az ára és kifejezetten a fognyaki érzékenységre van.
A használati utasítás nem egyértelmű.
Aki használja, az legyen szíves megírni, hogy ugyanezt lehet-e rendes fogmosáshoz használni vagy ahhoz inkább a sima zöld elmex legyen?
Köszönöm.
Ha nem olvastad a használati utasítást, akkor nem tudod mire gondolok.
Nem véletlenül nem írtam ide a szövegét. Olyanoktól szeretnék választ kapni akik használják is.
Mi nem egyértelmű ezen:
"Használati utasítás:
Az azonnali eredmény érdekében ujjával gyengéden masszírozza az érzékeny területre 1 percen át naponta kétszer. Használat után zárja vissza a kupakot."?
Plusz, utána még van egy fogkefés szöveg is.
Nincs normálisan megfogalmazva.
Nem tudom hogy ugyanaz az ember írta az eddigi válaszokat, vagy nem, de az elején azt írta valaki hogy rendesen fogat mosni, ez nyilván minden fogat jelent.
A másik meg ugyanazt írja felháborodva amit én is írtam.
Egymás lehúzása helyett inkább írjátok meg ha ti is használjátok ezt a fogkrémet és hogy hogyan használjátok.
Akinek normális a szövegértési képessége és nincs beszűkült gondolkodása, az a szöveg elolvasása után megérti hogy miért mondom hogy nem egyértelmű.
Akinek ez nem megy, az legyen szíves távol maradni ettől a kérdéstől.
Találtam értelmesebb embereket akik normálisan kommunikálnak és így kiderítettem hogy a többség hogyan használja.
Ha valaki idetéved és érdekli: csak az érzékeny fogat kell megmosni vele.
Szia!
Olvastam az eddigi válaszokat, de gondoltam leírom én is a sajátomat:
Én először 1-1 percig ujjal masszírozom az érzékeny területekre, majd Elmex Sensitive fogkefével mosok fogat ugyanezzel a fogkrémmel. Fogmosás után pedig szájvizet is használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!