Holnap veszik le a fogszabályzóm. Nektek fájt? (többi lent)
Ugye holnap veszik le és kedden kell visszamenni mert akkor fognak mintát venni az éjszakaihoz. Ugye az még jó sok idő. Meg amire kész lesz... Nem fognak változni annyi ideig a fogak állása? A barátnőmnek azt mondták (neki régóta éjszakai van) hogy 2 naponta rakja be és mondta a dokinak hogy kicsit nehezebben tette be másnap (remélem értitek hogy gondolom). Nekem több mint 2 napig nem lesz "semmi" a számban? Ugye nem fog annyit változni?! :O Bocsi, lehet, hogy teljesen felesleges dolgokat írtam csak nagyon izgulok :/
13/L
Szia!
Levételkor egy pici nyomást fogsz csak érezni. Az szinte semmi, nem kell tőle egyéltalán félni. Tapasztalat.
Egy kicsit korainak tartom a levételt, ha csak kedden vesznek mintát :/
Az meg hogy mennyire mozognak majd a fogaid attól fog függeni, hogy amikor ezt állították (húzták) akkor mennyi ideig fájt, mert a fájdalom (feszítő érzés) sokáig tartott, akkor lassan mozognak a fogak, így a visszarendeződés is lassú lesz, ha nem gyorsan akkor gyorsabb.
Arra viszont készülj, hogy nagyon kényelmetlen (legalábbis szerontem) az éjszakai és úgymond meg kell benne tanulni aludni (megszokni hogy "tele van a szád") mert főleg a felső fogsorra (is) kapsz akkor az szájpadlásos.
Én lhet előbb elmondanám a dokinak, hogy félek hogy amire megkapom az éjszakai visszább rendeződnek a fogaim. Hátha így elmagyarázza miért kell ennyivel s mintavétel előtt levenni az állandót, megeshet hogy van orvosi magyarázat rá, de én nem vagyok orvos.
Csak ügyesen holnap! :)
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!