Az asszisztensek miért bámulnak mindig az ember szájába mikor szinte semmi dolguk sincs?
Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 10:35
1/5 anonim válasza:
De, nekik ez a dolguk. Ott kell lenniük készenlétben, nem állhatnak félre nézelődni, csak mert téged zavar, hogy a fogorvosnál benéznek a szádba.
2/5 anonim válasza:
Miért lenne ez baj? Attól még, hogy nem ő a fogorvos, lehet, hogy érdekli, sőt, szerintem ez tök normális, hogy szeretné látni, van amikor a fogorvosok tök el is magyaráznak nekik dolgokat. Azért az, hogy semmi dolguk, az elég meredek kijelentés, valakinek kell az orvosok keze alá dolgozni, nem kis segítség, hogy ők ott vannak.
3/5 anonim válasza:
:D Nálam is mindig ez van.
Kb 5-6 fogorvosnál jártam már és az asszisztens is belebámul a számba. Nem tudom miért. Gondolom érdeklik a lyukas fogak ...
4/5 anonim válasza:
Mert pl ő fogja az elszívót, látnia kell mit csinál a doki, hogy hová tegye, mit adjon majd, fogja a fejed húzásnál, adjon különböző eszközöket, előkészítsen téged, letöröljön ezt azt rólad, vizet adjon öblögetéshez, előtte is járhat egy lépéssel, ha összeszokottak, tudja mit kell készítenie a dokinak, hogy gyorsan és gördülékenyen menjen minden, a doki sokszor nem hagyhat ott téged pl egy tűvel a fogadban, mert kell valami... sok helyen ők csinálják a fogkőleszedést is (végzettséggel persze)!
5/5 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy a szádba bámul? Nekem végig csukva van a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!