Nagyon rossz fogaim vannak. Mit tudnék tenni az egészségükért?
Figyelt kérdés
Rengeteg lyukas fogam van, állandóan fogorvoshoz járok. Ma is betömtek egyet azonban a tömés már most kiesett. Ápolom a fogaimat, mégse látom értelmét, mert csak a baj van velük. Ráadásul rengeteg pénzt visz el, mert fogszabályzóm is van. Fogalmam sincs mit kéne tennem. Bárcsak ne is lennének.2015. dec. 7. 17:16
1/4 anonim válasza:
A fogorvosváltás is beválhat, mert ha kiesett már most, az nem jelent jót a fogorvosra nézve :S
Nekem 8 éve van egy tömésem, új doki látta, megnézte, nem kell cserélni.
Valószínű nem volt légmentes a tömés vagy kimaradt valami.
Ha jól rendbe van téve és te is megteszel mindent, akkor lassítania kéne a folyamatot.
Örökletes gond??
2/4 anonim válasza:
Rossz fogorvoshoz jársz. Menj el egy normálishoz, aki nem olyan tömést csinál, ami kiesik. Ez nagyon fontos, most még tehetsz érte, később már egyre kevésbé. Nekem van olyan tömésem, ami 20 éves, ki akartam már cseréltetni de több fogorvos is lebeszélt róla. Nem szabadna, hogy kiessen egy tömés. Inkább fizess maszeknak, hidd el jobban jársz.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem. És tudnál ajánlani megbízható fogorvost?
2015. dec. 14. 15:15
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még ma fel is hívom őket!
2015. dec. 14. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!