Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvos adhat igazolást?

Fogorvos adhat igazolást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Már hetek óta nagyon fáj a fogam, amit ki kellene húzni, viszont eddig nem tudtam elmenni fogorvoshoz, mert csak 8-11 -ig rendel, Hétfőn és Pénteken, akkor pedig suli is volt, meg dolgozatokat is írtunk. Elhatároztam, hogy holnap elmegyek fogorvoshoz, viszont szülői igazolásom már nincs. A fogorvos adhat igazolást?

2015. dec. 6. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Táppénzre sem írhat ki egy felnőttet, így gondolom iskolai igazolást sem adhat. Viszont adhat igazolást a kezelésről, ami alapján a háziorvosod kiírhat arra a napra.
2015. dec. 6. 14:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a válaszod. :) Már muszáj elmennem, mivel a szünetekben mindig elmennek szabadságra..
2015. dec. 6. 14:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Én voltam már többször fogorvosnál iskolaidőben, szintén a rendelés miatt és mindig adtak igazolást.
2015. dec. 6. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk adott. Nem teljes napra csak arra a pár órára amíg a kezelés tartott, plusz hozzáadta azt az időt is ami az iskolába visszajutáshoz szükséges.

De reggel az osztályfőnököt is felhívhatod és elmondhatod neki, hogy mi a helyzet. Nálunk az ofő is igazolhatott pár hiányzást.

2015. dec. 6. 14:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérj tőle igazolást, hogy mettől meddig voltál ott, ha végezték, akkor menj be a suliba.
2015. dec. 6. 14:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig adott a fogorvosom, ha szóltam neki.
2015. dec. 6. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem bírtam volna utána iskolába menni
2016. jan. 12. 19:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem 3 hétig fájt, mára már elmúlt :)
2016. jan. 12. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!