Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Neomagnol tablettát használt...

Neomagnol tablettát használt már valaki öblögetésre?

Figyelt kérdés
Ezt javasolta nekem a fogorvosom,hogy vegyem meg a gyógyszertárba,és öblögessek vele,de most olvastam a betegtájékoztatót,és szájban való öblögetésről szó nincs benne.
2015. dec. 4. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyugodtan öblögethetsz vele, csak ne nyeld le, bár tudtommal úgy sem mérgező, ha az arányokat betartod.Fertőtlenítő tabletta, bár elég pocsék szaga van...Ha nem tetszik, szerintem nyugodtan vehetsz helyette bármilyen más szopogatós vagy egyéb szájfertőtlenítő szert.Ezt meg elhasználhatod pl, fogkefe fertőtlenítéshez.
2015. dec. 4. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Fogászati gyökérkezelésnél is alkalmazzák, de azután öblögetni kell. Szerintem használj inkább Phlogosol oldatot, azzal öblögess.
2015. dec. 4. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!