Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » MI az a fekete kis pötty a...

MI az a fekete kis pötty a fogamon?

Figyelt kérdés
Van egy rossz fogam amit érettségi elött nem szeretnék kihúzatni.Viszont voltam multhét szerdán a fogorvoshoz és ki jelentette amig nem huzatom ki a fogamat nem fog rendelésen fogadni. És most találtam egy fekete pöttyött a fogamon. Az szerintetek már lyuk vagy csak az lesz belőle?Hogyan tarthatnám a lehelletetem frissen?
2010. márc. 21. 20:52
 1/6 anonim ***** válasza:
igen az lyuk. menj másik fogorvoshoz, mert nem biztos, hogy ki kell húzni.
2010. márc. 21. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Elég sok fogorvos van ahhoz, hogy aki így zsarol, ahhoz nem kell visszamenned. Igen, az lyuk, menj el másik fogorvoshoz, hátha nem kell kihúzni. Mi lesz ha érettségire robban be és ott fogsz vinnyogni a fájdalomtól? Addig még bőven van időd rendbehozatni.
2010. márc. 21. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:

A jelenlegi fogorvosod egy Kókler analfabéta akinek le kellene vágnia kezeit és a diplomáját letömni a torkán!

Én az ilyeneket meg szoktam verni!!

Kezdj el Elmex gélt és fogkrémet használni.

Keress egy fogorvost és csináltass röntgent a fogadról, azon látni hogy mi az ábra.

Ha még nem érzékeny vagy nem fáj akkor az is elképzelhető hogy 2 -3 hét intenzív fluorozás után rendbejön..

Olvass itt

[link]

2010. márc. 21. 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Azt írtad van egy rossz fogad, amit érettségi előtt nem akarsz kihúzatni, viszont egy apró lyukat most találtál rajta4Akkor ha eddig nem volt a fekete pötty, miért volt rossz a fogad?Egy pici lyuk miatt nem húznak fogat!!!!!!!!

Mindenképp először megpróbálja megmenteni a doki, men pedig eltávolítani!Menj be sztk-ra ott ingyen betömik kb 10 perc alatt.

2010. márc. 21. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Van oylan is hogy belülről kezd el szuvasodni vagy pl a két fog között egy kis repedésen keresztül beszívja a savat a fogbél és belülröl kifelé szuvasodik.

Na akkor jön létre a kis lyuk.

2010. márc. 21. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Sztk-t felejtsd el, sokszor még az eszközök se sterilek, és mindenen spórolnak még a fájdalomcsillapítón is!

Sztk-n tod mit csinálnak veled??

Szanaszét fúrják az egész fogad, még az egészséges részeket is, elvékonyítják a fogbelet hogy érzékeny legyen, az ideget meg direkt nem ölik ki hamár annyira szétfurták hogy odáig kell betölteni.

Aztán a legócskább anyaggal tömik be, szrnak a súlyelosztásra meg az egész szerkezetre aztán amikor mész vissza hogy nem jó mert kiesett vagy alászuvasodott akkor már nincs min csiszolni..

Vagy mehetsz a magánrendelőjébe koronát csináltatni vagy húzza kifele aztán szevasz..

Elvileg a fehértömést évente kellene kicseréltetni az amalgámot meg 5 évente, de inkább szanaszét furja az egész fogad csakhogy ne menj vissza meg hogy ne legyen mibe rakni a cserét (ne fogyjon az anyaguk)!!

Az sztk dokik oylan szinten nem keresnek egy betegen, hogy kénytelenek így lehúzni őket, illetve olyan eljárásokat is elszámolnak a TB felé amiket el se végeztek csak hogy meglegyen a pénzük!!

2010. márc. 21. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!