Műfogsor ragasztó helyes használata?
Figyelt kérdés
Nem teljesen világos. Csak kis csikot kell két szélén és szájpadláson vagy teljesen végig kell kenni az íny vonalát?2015. nov. 28. 20:58
1/3 anonim válasza:
A ragasztó dobozában van használati utasítás. Ha nem dobtad ki, nézd meg, a gyártó mit ajánl. A felsőbe én 3 ponton rakok, az alsóba pedig csíkot. De majd a tapasztalat eldönti.
2/3 anonim válasza:
igenigen, ki kell tapasztalni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Jó lesz még ezt is megtanulni. De hát sajnos igazatok van. Reggel túl sokat tettem, szenvedtem is vele egész nap. No sebaj...
Esetleg ha még vissza néztek, vagy más. Mivel lehet a legkönyebben leszedni az inyről a ragasztó maradványt? Sima fogrém fogkefe kombóval szó szerint fél óra sikálás után se jött le :(
2015. nov. 29. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!