Flector port vettem a fogamra, mikorra szünteti meg a fogfájást, a gyulladás mikorra szünhet meg meddig kell szedjem?
Nekem lassan hat,kb. 40-50 perc.
Mellesleg ez inkább izületi fájdalmakra jó,fogra annyira nem.
Akkor helytelenül használod, attól, hogy hibásan gyógyszer a gyógyszerek neve nem midnegyik gyógyít. Mondok egy példát, egy láncfűrésszel levágják a kezd, fáj mint az állat, na de van ám itthon algopyrin gyógyszer szerinted hány napig kell szedni hogy meggyógyuljon a karod? Semeddig mert elvérzel.
Na itt van a fognál is, ha eltompítod a fájdalmat akkor nem lesz jó a fogad. Súlyosabb esetben elképesztő fájdalmak közepette begyulladhat, aztán ki kell húzni. Menj el vele fogorvoshoz, nem játék. Egy fog pótlása sok tízezer forint.
Én pontosan így jártam, mint az előttem válaszoló írta!
Az a fájdalom rettenetes volt, már a gyógyszer sem hatott...
Komoly gyulladás okozta, amivel a mai napig kezelésre járok. Szeptemberben kezdődött és talán januárban kapom a végleges gyökértömést. Addig a gyógyszereseket cserélgetik hat hetene. Nem jó élmény! Igyekezz eljutni minél hamarabb a fogorvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!