Fogmosás közben is kell öblíteni, vagy csak a végén?
Figyelt kérdés
2015. nov. 15. 15:10
1/7 anonim válasza:
...ez nincs megszabva...úgy csinálod ahogy neked jó de szerintem érdemesebb csak a fogmosás végén mert ha közben is öblítesz akkor kimosod a fogkrémet a szádból
2/7 anonim válasza:
Én nem szoktam, mert elfogy a hab. Úgy szeretek fogat mosni, ha habzik az egész fejem. :D
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem úgy esik jobban, ha közben is öblítek, bár szerintem ez nem a legjobb módszer...
2015. nov. 15. 15:40
4/7 anonim válasza:
Ha közben öblítesz, kimosod a szádból a fogkrémet is, annak meg mi értelme?
5/7 anonim válasza:
Közben annyira nem lényeges, előtte annál inkább! Erről az ember felnőtt korára hajlamos megfeledkezni, pedig oviban és általánosban még megtanítják jobb helyeken.
Előtte azért kell öblíteni, hogy a savmaradékokat eltávolítsd a szádból, ugyanis azokkal és a fogkefével frankón le lehet dörzsölni a fogzománcot, főképp akkor, ha izomból és turbó fokozaton mosol fogat, nem szépen körkörösen és kíméletesen, ahogy tanították.
Közben nem sok értelme van öblíteni, inkább csak a felesleges fogkrémhabot kell kiköpködni. A végén szintén érdemes alaposan öblíteni, mert a fogkrémmaradék szépen felszívódik a nyálkahártyáról illetve lenyeled, márpedig a fogkrém nem étel.
6/7 anonim válasza:
A vízzel való öblítés tényleg eltávolítja a savat a szájból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!