Egy hét múlva lesz fogszabályzóm, ma kaptam a 4 gumigyűrűt a hátsó fogaim közé, ha még ez is fáj, akkor milyen lesz amikor magát a fogszabályzót teszik fel?
Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 21:13
1/3 anonim válasza:
Ki lehet bírni. 3-4 napig fáj aztán semmi. Hambugert is harapok meg mindent.
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt, rettentően fájt. 3-4 napig csak joghurtot tudtam enni, arra is felébredtem ha éjszaka megfordultam és hozzáért a párna a számhoz, az pedig a fogaimhoz. Sírni tudtam volna, egyfolytában fájdalomcsillapítókat szedtem. De ha elmúlik a fájdalom, időnként meghúzzák a fogszabályzót, és akkor újra fájni fog.Igaz nem annyira, mint mikor felteszik a fogszabályzót. Nem hangzik túl jól, de ez az igazság, hidd el, ha rendben lesznek a fogaid örülni fogsz hogy vállaltad a sok fájdalmat a szép eredményért :-) Sok kitartás!
3/3 anonim válasza:
Az elejen tenyoeg baromi rossz, en kb rgy hetig a pepesen kivul semmit sem tudtam enni, de egy honap alatt megszoktam es amugy tok meno is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!