Gyokerkezelt, tomott fog nagyon faj ha meleg etellel erintkezik. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Februarban szedtek ki az ideget(biztos kiszedte, mert piszkalta erzestelenito nelkul a gyokeret, es semmit sem ereztem), es eddig nem volt semmi baj, de most ugy faj, hogy mindem etelt csak hidegen merek enni. Hogy faj, ha nincs benne ideg? Mit csinaljak? Hasznalok Sensodyne fogkremet, mintha jobb lett volna kicsit, ket napig, de ujra erosen faj...2015. nov. 11. 13:05
1/4 anonim válasza:
Ott nem volt gyökérkezelés, ahol melegre fáj.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom mi,volt... Kaptam erzestelenitot, es a csatornakba dugdosott tuket... Majd miutan nem jott ki semmi ideg, gyogyszereket tett oda. Ra egy hetre visszamentem, erzestelenito nelkul ujra feltolta a tuket, es semmit nem ereztem. Vegul szepen betomte...
2015. nov. 11. 13:46
3/4 A kérdező kommentje:
Amugy ha raharapok is faj mar :(
2015. nov. 11. 13:47
4/4 anonim válasza:
Nézesd meg, lehet újra kell gyökérkezelni, ciszta is képződhetett ott, de egy röntgen feltétlen kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!