Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelés utan az oep...

Gyökérkezelés utan az oep hány gyógyszeres kezelést támogat?

Figyelt kérdés
Tehát!A fogorvodom április elején gyökérkezelt egy fogam,amivel meg most is hozza jarok mert valami miatt meg mindig fajdogal (7 hónapja).Ez idő alatt 4 alkalommal gyógyszeresen kezelte.Napokban ismét vissza kellett mennem a fájdalom miatt,ekkor kozolte velem,hogy ki kell húzni....!Én erre megkezdtem,hogy nem -e meglehet tartani ezt a fogat?Az orvosom válasza köv.volt:Meg lehet tartani,csak az mar 5-6 e ft fog kerülni,mert az oep csak 2 gyógy. Kezelést támogat az 5. -et nem. Erre vonatkozó rendelkezések le vannak valahol fektetve?Az orvosom helyesen jart el?Köszi aki tud ebben segíteni!
2015. nov. 11. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát én ilyet még nem hallottam (persze ez nem azt jelenti,hogy nincs is), ha nem magánorvoshoz jársz akkor szerintem ingyenes a kezelés.
2015. nov. 11. 12:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Az ötödik gyógyszeres kezelés mikor megtörtént,akkor kérte az 5 e ft-ot.
2015. nov. 12. 15:31
 3/4 A kérdező kommentje:
És persze nem maganorvos.
2015. nov. 12. 15:32
 4/4 DuplaKV válasza:

Ilyenről még én sem hallottam, de linkelem az OEP fogászattal kapcsolatos szabályait.

[link]

2015. dec. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!