Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szeretném magam kihúzni a...

Szeretném magam kihúzni a fogam. Jó ötlet, hogy a lidocain spray-ből fecskendővel érzéstelenítek?

Figyelt kérdés
Egyéb érzéstelenítő ötletek?

2015. nov. 10. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Jó étlet magad kihúzni a fogad:P használj amit tudsz:P csak ne korcsolyát
2015. nov. 10. 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ne mááááár! Rosszul vagyok. Nehogy magad állj neki.

Kisgyerekeknek szokták a már lötyögő tejfogat kihúzni ilyen olyan trükkökkel, de gondolom neked már nem tejfogról van szó. Eleve magadnak nem is tudod olyan szögből megfogni, hogy elegendő erőt tudj kifejteni. ha beletöröd aztán gy is úgy is az orvosnál fogsz kikötni. Menj el inkább sztk rendelésre, ha nincs rá pénzed.

2015. nov. 10. 10:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eszembe nem jutna kihúzni a saját fogam. Mi vezet odáig hogy valaki erre vetemedjen?

"Ki szakmájának nem mestere, hóhéra az annak."

Ha nem vagy fogorvos, én óva intelek eme meggondolatlan s netán életre szóló élmény ellen. :)

2015. nov. 10. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Te tudod, de én inkább orvoshoz mennék vele. Egy olyanról hallottam, aki kihúzta magának, de az vérmérgezést kapott és bele is halt.
2015. nov. 10. 16:36
 5/5 anonim ***** válasza:

nem tudod elérzésteleniteni a területet, mivel az egész fog körüli részt el kéne érzésteleniteni (gyökér alatt is), te viszont csak az inyfelszint fogod tudni... Lehet, hogy ki tudod húzni egyben, az esély megvan rá, de elég csekély. Az egyirányú húzást a rendelőben sem csináljuk, először ki kell lazitani a fogat. Mégis milyen eszközzel gondoltad? Csavarhúzó és harapófogó? :D

egy asszisztens

2015. nov. 13. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!