Körülbelül egy hónapja fáj az állkapcsom?
Dehogy szedetem ki,nagyon jól van az ott ahol van. Közben elmentem egy éjszakai ügyeletre mert kettős látás,és hányinger is kísérte ezt a fájdalmat. Kiderült,hogy a nyakcsigolyámmal van valami gebasz és az a felelős a fájdalomért adtak egy tescós szatyor gyógyszert meg krémet már kutya baja.
Kedves utolsó azzal gondolom tisztába vagy hogy ha elmész dokihoz gyógyszert ír fel többek között ezért is utálok menni mert a mai dokik selejtes hülye gyerekek akik anyuci apuci pénzén átvergődtek az orvosit most meg feszítenek a köpenyben és köptetőt írnak fel bokasérülésre. Ha fáj a fejed akkor kapsz rá gyógyszert amitől majd a gyomrod készül ki pl az apranax 550 elég gyorsan gyomorfekélyt tud alkotni akkor majd arra is kapsz gyógyszert annak meg a mellékhatása vese problémát idéz elő.. szóval ez csak időkérdése és lassan tönkre mész és megdöglesz.
Van aki 40 év dohányzás után sem kap tüdőrákot de van olyan is aki életében nem gyújtott rá és passzívan sem kapta az anyagot egy másik halálra itélttől még is rákban pusztul el. Szóval ne gyere nekem itt ezekkel a szent beszédekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!