A kivehető fogsor készítésénél a mintavételhez 100%-ig gyógyultnak kell lennie az ínynek?
2 hete lett az utolsó két gyökér eltávolítva szájsebészeten, varrat szedésen a múlthéten voltam a fogorvosnál még azóta nem voltam és őszintén nem is tudom mikor lenne esedékes.
Amit legelsőnek húzott fogamat augusztus végén még annak a helye sincs 100%-osan össze forrva nem hogy a többi, még mindenhol van egy kis hézag. Érdemes lenne már most vissza mennem, megmutatni mi a helyzet, vagy addig amíg nem forrt be teljesen hézagmentesen addig nem is tud lenyomatot se venni?
Köszönöm a válaszokat. Elkészült a fogam. Amikor mentem megkérdezni hogy lehet-e már mintát venni akkor mondta hogy már bőven és soron kívül le is vette az elsőt.
Nekem szerencsére elvileg nem rontotta el, egész kényelmes bár két ponton kisebesedett az inyem de egyenlőre nem tudom hogy a hordás vagy a kivétel közben mert elég nehezen tudtam kivenni ( még hogy a ragasztó nem tart 😊).
Kitartást kívánok mindhármatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!