Meddig kell még mintavétel után várnom? (Fogszabályzó)
Mikor rakják már fel végre a fogszabályzómat?! Továbbiak lent.
2009. júniusában voltam először, és kaptam egy időpontot 2010. március 26-ra. Elvileg akkor lesz mintavétel (gipsz). Már megcsináltattuk a panoráma és teleröntgent. A mintavétel utántól meddig kell még szerintetek várni? (pestlőrinci SZTK, Dr. Lénárt Orsolya)
Bocsi, h még egyszer kiírtam, de kevés válasz érkezett az előzőre. :(
Azta..
Én magándokinál voltam 2 héttel ezelőtt kértünk időpontot (ő fogorvos,és fogszabályzó orvos is egyben) és párnap múlva már elkezdte kihuzigálni a fogaimat a fogszabályzó miatt.Múlt hét kedden vett mintát(vagyis egy héttel ezelőtt),és csütörtökön már felteszik a fogszabályzómat.
Szerintem magándokihoz menj,lehet,hog drágább,de az sem vészes(nekünk pl. nem jó az anyagi helyzetünk,egy foghúzás volt 700FT,nekem 3-at húztak,plussz a mintavétel.De spórolással mindent meglehet oldani..),és sokkal jobb mint az SZTK-s hidd el nekem,még nem is totjázik annyit a fogszabi feltevésével..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!