A nagyon büdös szájszag ellen lehet valamit tenni? Minden nap mosok fogat de az nem segít, sem a rágó sem semmi más.! Nincsenek rossz fogaim és mégis valamiért dög szagú a leheletem. Van erre valami orvosság?
Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 14:09
11/14 A kérdező kommentje:
10/10
ezeket honnan tudod ennyire? volt már ilyen problémád?
2015. okt. 25. 22:52
12/14 Mia0116 válasza:
Sziasztok! Én évek óta szenvedek ettől, egyszer a májamra kaptam gyógyszert, utána refluxra (gyomortükrözés, helikobakter vizsgálat már kétszer...) és helikora, most pedig rájöttem, hogy a mandulámmal vannak gondok, sárgás, büdi váladsék és mandulakő van benne állandóan. gégész vett kenetet, de nincs benne baci, sem gomba, úgyhogy ki kell vetetnem... Istenem, egyszer az életben élhatnék rágó nélkül, úgy, hogy nem hümmögök a buszon, ha valaki hozzámszól.... Nézesd meg a manduládat is, ha van benne kő, akkor ne kínozd magad a tükrözéssel!!!! :-)
13/14 Mia0116 válasza:
Hány éves vagy? Én 40. Ha a mandulád a ludas, elmehetnénk együtt kivetetni, mert iszonyúan "fosok" tőle!!!! Kell valami támasz!!! :-D :-D
14/14 anonim válasza:
Nagyon erős mentolos cukorkát már próbáltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!