Fáj az érzéstelenítő? Elkell mennem a fogorvoshoz, mert mikor csinálta akkor nemadott érzéstelenítőt nagyon fájt :' (
Szia! Ha valaki fél a szuritól,hát én igen! Amikor közölték velem,hogy szurit kéne adniuk,majdnem elájultam.! Kitört belőlem az ordítás(tizenéves korom ellenére!),és mint egy 5 éves sírtam,mert én nem akartam szurit! Hát valahogy mégis beadták. És egyszerűen nem fájt! Vérzett az ínyem,de nem fájt! Érezem a szúrást,de nem fájt! Éreztem ahogy beadják a folyadékot,de NEM fájt!! Miután beadták,egy másodperccel már zsibbadtam is,viszont olyan 5 percnek el kellett telnie,mielőtt "hozzám láttak volna": D. Amikor meg már fúrtak is,akkor meg csak annyit éreztem,hogy valamit erősen hozzányomnak a fogamhoz,és hogy víz folyik ott(mert kell víznek folynia,hogy a lefúrt rész ne zavarja az orvost),és hatalmas hangzavar volt(na jó,nem olyan nagy).
Szóval nincs mitől félned! Hajrá!
Bye
14:31 vagyok:
azt nem írtam le,hogy utána 2 órával nem ehettem semmit,és minimum 3 óráig még zsibbadtam.
Figyi, én kifekszem még csak a tűlátványától is. De ezt alig éreztem. Ez nem olyan mint az oltás :)
Ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!