Van tapasztalata valakinek fogászati ügyben?
Figyelt kérdés
Fáj a fogászati varrat kiszedés?
Lassan ki kéne szedetni a varratot de félek tőle. Mennyire fáj?
2015. okt. 23. 20:57
1/5 anonim válasza:
Állítólag egyáltalán nem fáj. Legalábbis a fiamnak szedtek ki és nagyon félt, de meg sem érezte.
2/5 anonim válasza:
Nem fáj, egy kis pillanatnyi csípést éreztem amikor kiszedték, ne izgulj.
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj. Elég nagy varratom volt mert 2fog helyénél lettem szabdalva. Talán egy szálat éreztem ahogy kihúzott de az is inkább csikiző érzés volt mint kellemetlen.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most megnyugodtam egy kicsit. Sajnos nagyon parázok minden dolgon.. Már az is csoda, hogy bemenrtem ülni a fogorvosi székbe.
2015. okt. 24. 16:18
5/5 anonim válasza:
Ismerős érzés, én is nagyon félek. Úgy mentem be a varrat szedésre hogy azt gondoltam hogy érzéstelenítést kérek, mondjuk előtte egy héttel engem megkínoztak rendesen így csak a fájdalom járt az eszembe bent a szájsebészeten. Aztán lányos zavaromba elfelejtettem érzéstelenítést kérni szerencsére, biztos röhögött volna a doki, utólag én is magamon hogy annyira féltem. :D
Nyugi tényleg nem érezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!