Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Húztak valakinek olyan fogat...

Húztak valakinek olyan fogat ami nagyon el volt szuvasodva? Elég nagy gyökerekkel rendelkeznek a fogaim. Lényegében már csak a gyökér van mire számíthatok a húzásnál?

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 05:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát valszeg több darabban fogják kiszedni. Nem 5 perc lesz, meg kellemes se, de el lehet viselni (tapasztalat). Ha ügyes kezű, sokszorosan kipróbált és megnyugtató személyiségű doki érdekel, írj a privátomra, és összehozlak vele.
2010. márc. 17. 05:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia

Valószínüleg szájsebész fogja kiszedni,és elmondom neked,hogy egyáltalán nem fog fájni a folyamat,mert tőbb és hatékonyabb érzéstelenítőt kapsz majd mint egy fogorvosnál.Nekem is most húztak egy rágófogam és azzal is az volt a helyzet,hogy nem volt rajta fogás,ugyhogy kivésték,szerintem rád is ez vár.

De ajánlom,hogy már a húzás után vegyél be fájdalomcsillapítót,mert utánna eléggé fájni fog [nekem 6 napig ]sajnos a vésés eléggé megviseli az álkapcsot,és az fáj egy darabig,szóvaljól tárazz be fájdalomcsillapítóból.

Üdv:

aki már túlesett rajta :D

2010. márc. 17. 07:19
 3/8 anonim ***** válasza:
nekemis ilyen volt, lényegében csak gyökér volt, meg vmi fekete csonk mi kiállt kicsit az ínyből. nekem sztk-s fogorvos húzta....kalapálta meg véste, de aztán kihúzta egy darabban az egészet. ügyes volt. énmeg ebből semmit sem éreztem az ég világon, az érzéstelenítő szurinak hála. ettől az esettől szeretem a fogorvosokat, azaz csak ő, és bátran megyek hozzá, akármi bajom is van. és eddig még sosem csalódtam.
2010. márc. 17. 11:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen. Baromi nagy lyuk volt rajta, az sztk-n a szájsebész nő pikk-pakk kiszedte.
2010. márc. 17. 20:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Na most akkor elmondanám, hogy mind nem törvényszerű, amit írtatok.

"Valószínüleg szájsebész fogja kiszedni"

Nekem fogorvos szedte ki, és nem hinném, hogy van különbség az éréstelenítők között.

"nem volt rajta fogás,ugyhogy kivésték,szerintem rád is ez vár."

Korszerűen felszerelt rendelőben már nem kalapálnak-vésnek, hanem ún. csontfúrót használnak, ettől nem kell megijedni, ugyanolyan fúró, mint amivel a fogban dolgozik, és nem érezni semmit.

"De ajánlom,hogy már a húzás után vegyél be fájdalomcsillapítót,mert utánna eléggé fájni fog [nekem 6 napig"

Egyáltalán nem biztos! Nekem egy óra hosszat dúlt a doki az állkapcsomban, és párszor bizony fájt, amikor az emelővel feszegette (nem kibírhatatlanul), de utána SEMMI!

Szóval lehet így is meg úgy is.

Mintha elvágták volna, a húzás után több éve tartó kínjaimnak vége volt, kiállt az érzéstelenítő, és semmiféle fájás nem jött vissza többet! (első válaszoló voltam)

2010. márc. 18. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:

utolsó kedves..te fogorvos vagy?

Mert az én nagyapám az,és én is az leszek.

Nyilván egy MAGÁNrendelőben lehet ki tudják szedni,de egy kőrzeti fogorvos beutalja a szájsebészhez.

Sokkal hatékonyabb érzéstelenítőt használnak,mivel ott műtéteket is végeznek..tudod szájSEBÉSZ.

És a vésés után igenis,tovább fáj,mivel nincs fogás a fogon,ezért az íny alá nyúlnak és úgy feszegetik fel.Ha szerencséd van egyben kijőn..nekem 4 felé tőrt.

Nézz utána nyugodtan :D

2010. márc. 18. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves előző, nem vagyok fogorvos, de KERESZTÜLMENTEM A MONDOTT PROCEDÚRÁN, úgyhogy oszd ki nyugodtan az észt, mit kellett volna éreznem :)))) Szétbarmolták a csontot az állkapocsban, de sajna nem tudta, hogy fájnia kell, így nem tette... Talán ha előbb szóltál volna, akkor jobban koncentrálok...
2010. márc. 19. 01:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Te kezdted,leszóltál mindent amit írtam...neked is szólnod kellett volna hogy miről mit szabad tudnom.

És mivel neked nem fájt,legkőzelebb én is koncentrálok,hogy majd ne fájjon.

:D nem gúnyos hangnemben olvasni :D

2010. márc. 19. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!