Hogyan tudnám elállítani a fájást?
Figyelt kérdés
Két napja nem alszom,holnap korán megyek dolgozni, de a bölcsességfogam most jön. Valami tippetek nincs arra, hogy legalább aludni tudjak? Gyógyszereket,vizesruházást ne ajánljátok, már próbáltam mindent amit lehetett! Megzavarodok annyira fáj! :(2010. márc. 16. 13:42
1/3 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz, ha nem tud előtörni, érzéstelenítés alatt felvégja rajta a bőrt. Algoflex fortét is próbáltad? Az elég erős. De azért is ajánlom inkább a fogdokit, mert ha be van gyulladva, ír rá antibiotikumot.
2/3 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam.
Nekem sajnos baloldalt rövidebb az állkapcsom és ezért nem tudott kibújni. Fájt, begyulladt meg minden. Szájsebészeten aztán kivésték. Na AZ fájt.
3/3 anonim válasza:
Csak gyógyszert tudok ajánlani, ezt receptre kell venni.
HATÁSOS! Cataflam :
Remélem segítettem és ezt még nem próbáltad ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!