Megéri önligírozó fogszabályzót viselni a hagyományos helyett?
Azt olvastam, hogy rövidebb ideig tart az egész procedúra, akár fél évvel is, és nem fáj annyira amikor a fogak mozdulnak.
Na most ha nem fáj annyira, akkor azt jelenti, hogy lassabban kerülnek helyre, nem?
Valaki hordott ilyet már?
Köszönöm!
2., 3. A hátsó fogaidra kaptál olyan gyűrűt, mint amit az első említ?
Egyébként miért döntöttél az In-Ovation C mellet, ha a doki szerint is teljesen jó a régebbi típusú?
Én egyébként hordtam a klasszikus fogszabályzót (roth), csak kellet volna még hordanom, az egyik szemfogam szinte teljesen visszament, de a többi is valamennyire visszacsúszott, és a harapásom sem az igazi a bal felén. Nagy dilemmába vagyok, hisz már egyszer végig jártam ezt az egészet, csak az orvos miatt nem fejeződött be, úgy ahogy kellett volna, mert volt egy nézeteltérésünk, vagy minek is fogalmazzam, most meg kezdhetem, majdhogynem előlről.
Ti milyen idősek vagytok, meddig hordtátok?
Én ilyen "mi van ha" típusú ember vagyok és bízom benne, hogy mi van, ha csak a fele igaz a reklámnak és tényleg gyorsabban végzi a dolgát tényleg, nekem az a pár hónap is számít 28 éves fejjel (és ezzel meg is válaszoltam a kérdésed). Illetve azért is döntöttem emellett, mert ebből a fehér verzió sokkal esztétikusabbnak tűnt számomra, mint a hagyományos fajtából. Gyűrűt ugyan úgy kaptam a felső-hátsókra, illetve ívet is a szájpadlásomra, hogy tuti ne mozduljanak el a hátsó fogaim miközben húzzák hátra az elsőket.
Nem tudom meddig lesz még fent, február óta hordom és 1 hét múlva kerül fel az alsó is, amire azt mondta a doki, hogy a vége felé fogja csak feltenni, hogy minél kevesebbet legyen fent, szóval nem tudom...lehet tényleg gyors, pedig nekem jó 1,5 centis felső túlharapásom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!