Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Okozhat már betömött fog...

Okozhat már betömött fog ilyen mértékű ínyérzékenységet? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja tömték az egyik jobb felső rágófogamat, mert nagyon érzékeny lett az ínyem, a fogorvosnál ki is derült, hogy elég mély volt már rajta a lyuk (másodjára lett tömve, mert alászuvasodott) és az egész jobb felső ínyem érzékeny (egészen a bölcsességfogamig) a hidegre, még a levegőre is, tehát a tömés után nem szűnt meg az érzékenység. A fájdalom csak addig tart, amíg a hideg érintkezik vele, alap állapotban olyan mintha semmi baja nem lenne.

Jövő héten van időpontom a fogorvosnál, de érdekelne, járt-e már valaki hasonlóan és ha igen, mi lett a sorsa a fogának? Az interneten elég sok rémsztorit olvastam már, azért érdekelnének valós, megtörtént dolgok és persze vélemények is. :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. szept. 30. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg fel van húzódva az ínyed a fogaidról, azért érzékeny. Ez nem a töméstől függ.
2015. szept. 30. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a Sensodyne Rapid fogkrémet, nekem másfél hét után elmulasztotta a fognyaki érzékenységet.

Tavaly volt egy ilyen fogam ami hidegre nagyon érzékeny volt, azt íny alatt betömték, utána használtam ezt a fogkrémet.

2015. szept. 30. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Feltétlenül kipróbálom a sensodyne-t is, köszönöm a tanácsot! :) egyébként elmex fogkrémet, áttérek a sensodyne-re egy ideig vagy végleg.
2015. szept. 30. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!