Okozhat már betömött fog ilyen mértékű ínyérzékenységet? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Kb egy hónapja tömték az egyik jobb felső rágófogamat, mert nagyon érzékeny lett az ínyem, a fogorvosnál ki is derült, hogy elég mély volt már rajta a lyuk (másodjára lett tömve, mert alászuvasodott) és az egész jobb felső ínyem érzékeny (egészen a bölcsességfogamig) a hidegre, még a levegőre is, tehát a tömés után nem szűnt meg az érzékenység. A fájdalom csak addig tart, amíg a hideg érintkezik vele, alap állapotban olyan mintha semmi baja nem lenne.
Jövő héten van időpontom a fogorvosnál, de érdekelne, járt-e már valaki hasonlóan és ha igen, mi lett a sorsa a fogának? Az interneten elég sok rémsztorit olvastam már, azért érdekelnének valós, megtörtént dolgok és persze vélemények is. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Próbáld ki a Sensodyne Rapid fogkrémet, nekem másfél hét után elmulasztotta a fognyaki érzékenységet.
Tavaly volt egy ilyen fogam ami hidegre nagyon érzékeny volt, azt íny alatt betömték, utána használtam ezt a fogkrémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!