Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után lehet szénsavasa...

91212321 kérdése:

Foghúzás után lehet szénsavasat inni?

Figyelt kérdés
Sehol sem találtam erre vonatkozó információt. 28-án húzták ki a felső 6-os fogamat, de csak annyit mondtak, hogy 1 óra múlva ihatok, meg pár óra múlva ehetek. Nem mondták, hogy mit lehet és mit nem. Húzós napokon jól jön az energia ital, hogy életben maradjak, de nem tudom, hogy így mennyire jó a szénsavas :S Valaki kérdezte erről a fogorvosát?

2015. szept. 29. 19:15
 1/2 anonim válasza:
22%

Nyugodtan ihatsz bármit!

Én volt,hogy foghúzás után 10 perccel már Jóreggelt!-et ettem vagy épp szénsavasat ittam(kb. 1 óra múlva).

Amúgy szívószállal el lehet terelni a kihúzott fog helyétől az innivalót!

:)

2015. szept. 29. 19:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Elvileg a szívószál használat az nagyon nem jó. Mert úgy szívó hatás van és nem ajánlott szívogatni a sebet. De köszi a választ :) Amúgy enni én is eszek mindenfélét ami jól esik, csak lassan :D
2015. szept. 29. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!