Mennyi idő utan alakulnak ki ezek a szövődmények?
Figyelt kérdés
Van 3 rossz fogam. Sajnos hiaba mosom napi kétszer családi probléma ez hogy elromlanak hamar. Az egyik mar regota 2 eve rossz mar csak a gyökere latszik a masik kettő meg csak lyukas, de mar mind a kettő volt begyulladva viszont borzalmas félek mindenfele tűtől és fájdalomtol ezert nem mertem eddig elmenni, foleg h a varosban lévő egy hentes.. De talaltam egy jó magán orvost viszont csak telén tudok elmenni pénz és időpont szempontjából is. Olvasgattam, milyen szövődmények lehetnek rossz fogak miatt és vermergezes, agyhartya gyulladás, szivroham szoval nem tul kecsegtető dolgok amikkel eddig nem voltam tisztában es nagyon felek h nem e alakulnak ki addig meg eljutok a dokihoz. :(2015. szept. 26. 17:33
1/3 anonim válasza:
ha eddig nem csináltattad meg, ez a pár hónap már nem számít. anyámnak pl már szinte rohadtak a fogai(ő majdnem 20 év után jutott el oda hogy megcsináltassa őket, szintén pénz meg időhiány miatt), de csak annyi volt a gondja, hogy hullott a haja. meg néha begyulladt
2/3 A kérdező kommentje:
Csak eddig nem tudtam hogy ilyen nagy bajt okozhat mert nekem is begyullad neha de gyogyszerre elmut huztak mar ket fogam de azt azert mert mar a gyogyszer sem mulasztotta el es anyum elrangatott de borzalmasan fajt. Azert nem merek mar szolni sem meg menni sem de mar osszeszedem magam de kizárólag magan dokihoz csak az meg eleg draga.
2015. szept. 26. 17:50
3/3 anonim válasza:
Átérzem a problémádat,velem is ez a helyzet.Én még régebb óta halogatom és ráadásul csúnya is a látvány,de ezen a télen én is elmegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!