Milyen esetben van begyulladva a fog?
Figyelt kérdés
Van egy fogam, amiből régebben letört egy nagyobb darab. A fogam lyukas. Tegnap délután óta fáj. Hol erősebben, hol csak éppen érezhetően. Vettem be fájdalomcsillapítót, enyhített de nem múlt el. Jegeltem is de az is csak pár percig segített.
Nincs genny körülötte. Be van gyulladva a fogam?
Jártam már így hogy hasonló fogra nem mindig hatott az algoflex. De az nem volt gyulladva csak siman betömte.
Holnap reggel megyek orvoshoz, mivel ma nem rendel...
2015. szept. 16. 07:19
1/5 anonim válasza:
Ha fáj, akkor mér gyulladásban van, főleg ha éjszaka fáj.
2/5 A kérdező kommentje:
Faj ez mindig. Nem csak este. Viszont nem luktetoen.
2015. szept. 16. 08:48
3/5 anonim válasza:
Milyen esetben van begyulladva a fog? inkább pár tankönyvet linkelnék, az gyorsabb. Vagy google-zd ki, már az is jóval kevesebb!^^ A fájdalom szintje, intenzitása elég összetett eredmény, az okokbabele sem .. Most úgy nem mennék vissza Ádámig Éváig, mert az átlagos "genetika", "nekem ez, nekem az" sablon szövegig. A fogad oly annyira ki van purcanva, hogy jelenleg azt "jelzi" ha nem távolíttatod el rábaxxol rendesen. Egyébként a gyulladás csak hab a tortán, de nyugodj meg ha bevadul a szem fájdalomtól kezdve a hajhulláson át több száz betegségért felelősek a rossz fogak, továbbá erős terhelés alatt tartja a szervezetet, és ez idővel csak rosszabb és rosszabb .. Kitartást! ^^
4/5 A kérdező kommentje:
Hogy mekkora egy taplo vagy.... mintha nem irtam volna le hogy megyek orvoshoz amint rendel...
2015. szept. 16. 10:16
5/5 anonim válasza:
Elég rosszak a fogaim ,sokszor fájt már, de eddig csak egyszer jártam,ugy,hogy be volt gyulladva, amikor gyökérkezelték eléggé fájt, de utána elmúlt, illetve fájdalomcsillapítóra elmúlt a fájdalom. lehet,hogy nem elég az algoflex? mert olyan volt már nekem is,hogy erősebb kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!