1 hetes korona alatt fáj a fogam, mit csináljak, mi lehet az oka?
Dokim szabin van, gondolom a garncia elveszik, ha máshoz megyek.
Nos a probléma az, hogy eltört a fogam, mert balfa.szjancsi módra lefejeltem a betont. Kiidegelték, gyökérkezelés, gyökértömés, aztán korona. Harapás érzékeny alatta, délutánonként és esténként lüktet. Alapból elvan, panaszmentes. Sok ismerősömet megkérdeztem akiknek van koronájuk, hogy ez normális-e. Egyiküknek szintén törött volt a foga és koronás, de Ő is azt mondta nem normlis. Sima kiflit sem tudok úgy eharapni, hogy ne lenne érzékeny alatta. Más kajval meg se próbálom. Mit tennétek a helyemben?
Ráharapási fájdalom még egy hónapig is lehet, utána megnyugszik majd, de az esti lüktetés az gyulladás gyanús. Ha nemcsak ráharapásra fáj, akkor sürgősen fogorvoshoz kell menni.
Nekem az nyem volt gyulladt egyszer a korona felrakása után, az is nagyon fájdalmas, Gengigel géllel kenegettem és pár hét alatt elmúlt a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!