Mitől függ az, hogy kinek mekkora a szája, ajkai?
Figyelt kérdés
Azért nem szépség és divat kategóriába írok, mert orvosi szempontból érdekelne a válasz. Időnként sokkal formásabb, nagyobb ajkaim vannak, máskor pedig mintha össze lennének húzódva. Lehet ez például vérszegénységtől, hirtelen fogyástól, folyadékhiánytól? Vagy az ajkak mindig ugyanakkorák? Egy keskeny arcú nőnek csak kisebb szája lehet, mint egy kerekebb arcúnak? Az én arcom elég beesett, mert most le vagyok fogyva. Minden információ érdekelne, sajnos az interneten nem találtam semmi értelmeset.2015. szept. 8. 19:52
1/4 anonim válasza:
genetika
testzsírszázalék
hidratáltság
ebben a sorrendben
2/4 anonim válasza:
Mindössze genetika. Ha ki vagy száradva, lehet kisebb a szád, de az csak átmeneti. Ugyanígy ha "szopkodsz" valamit, akkor nagyobb lesz, de az se marad úgy csak pár percre.
3/4 A kérdező kommentje:
Testzsírszázalék? Ez mit jelent? Hogy akin több zsír van (kövérebb) annak a szája is vastagabb?
És az, hogy mennyire emelkedik ki a száj az arcból, vagy mennyire van belesimulva, összeolvadva az arcunk vonalával, szintén a genetikától függ?
2015. szept. 8. 21:05
4/4 anonim válasza:
Nekem vastag szám van és az én tapasztalatom alapján a vízfogyasztás és ajak ápoláson múlik a dolog.
Ha minden nap legalább egyszer bekened a szád jó minőségű hidratáló ajakápolóvak, akkor biztos jobban megőrzi a teltségét az ajkad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!