Létezhet az, hogy a gyökérkezelt fogam fáj?
A gyökér kezelt fognak NEM SZABADNA fájnia,szerintem egy fog röntgenre kérj beutalót és nézesd meg!
Jobbulást neked!
Gyökér kezelt fog akkor fájhat,hogyha a fognyakat is megsértették.
Röntgen mindenképp szükséges. Nekem sajnos ki kellett húzni.
Most voltam gyökérkezelésen, még mindig zsibbad a szám. Megkérdeztem mint a fogorvostól aki szívesen válaszolt. Azt mondta a halott fogakat gyökér kezelik, vagy a menthetetlent és újraépítik. Jelenesetben nekem mindkettő adott... Azt mondta, ha fáj menjek vissza mindenképp, de nem szabadna fájnia. A Te esetedben szerintem nem volt elhalva a fog és úgy gyökér kezelte ráadásul rosszul akkor... Ja igen, és sok gyógyszeres cuccot nyomott be a gyökérbe nekem, mert akkor hal el a fog, ha be van gyulladva a gyökérnél. Neked akkor be van gyulladva, szóval nem csinálhatta jól a kezelésed. Menj vissza, vagy válts orvost!
Sok sikert!
Nem szabadna fajnia, mert az a lenyege, hogy kioli az idegeket is. Persze utana par napig fajdogalhat, de akkor sem a fogad maga, hanem az inyed.
Valoszinu egyebkent, hogy nem vegzett az orvos teljes munkat, ez megesik, valoszinuleg visszamesz es kiszedi, ami bentmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!