Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Létezhet az, hogy a gyökérkeze...

Létezhet az, hogy a gyökérkezelt fogam fáj?

Figyelt kérdés
1,5 éve csinálták. Akkor is még érzékeny volt, de nem fájt, viszont brutálisan begyulladt időközben az íny flette, megduzzadt és megkeményedett, és most már a fogam is fáj. Eddig úgy tudtam, hogy a gyökérkezeléssel az idegeket is kiölik, de akkor most én tudom rosszul? Mert valamitől mégis fáj!
2010. márc. 11. 23:05
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
jajj bocsi kicsit félreérthető volt de ezt hívják kockázatoknak és mellékhatásoknak
2010. márc. 11. 23:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
"Eddig úgy tudtam, hogy a gyökérkezeléssel az idegeket is kiölik" Te így tudtad, a fogorvosod meg nem. Nem végzett korrekt munkát, én is jártam már így.
2010. márc. 11. 23:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A gyökér kezelt fognak NEM SZABADNA fájnia,szerintem egy fog röntgenre kérj beutalót és nézesd meg!

Jobbulást neked!

2010. márc. 12. 09:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyökér kezelt fog akkor fájhat,hogyha a fognyakat is megsértették.

Röntgen mindenképp szükséges. Nekem sajnos ki kellett húzni.

2010. márc. 12. 11:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem csinálta meg jól a gyökérkezelést, akkor újra meg kell ismételni, de az is lehet, hogy a foggyökérnél van valami gyulladás.
2010. márc. 12. 14:41
 6/8 anonim válasza:
100%

Most voltam gyökérkezelésen, még mindig zsibbad a szám. Megkérdeztem mint a fogorvostól aki szívesen válaszolt. Azt mondta a halott fogakat gyökér kezelik, vagy a menthetetlent és újraépítik. Jelenesetben nekem mindkettő adott... Azt mondta, ha fáj menjek vissza mindenképp, de nem szabadna fájnia. A Te esetedben szerintem nem volt elhalva a fog és úgy gyökér kezelte ráadásul rosszul akkor... Ja igen, és sok gyógyszeres cuccot nyomott be a gyökérbe nekem, mert akkor hal el a fog, ha be van gyulladva a gyökérnél. Neked akkor be van gyulladva, szóval nem csinálhatta jól a kezelésed. Menj vissza, vagy válts orvost!

Sok sikert!

2010. márc. 12. 16:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..Hát nagyon jó, egy fogam már így is elrontott régen, akkor ez a második, jaj de jó,,..valószínűleg inkább váltok.Köszi
2010. márc. 12. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem szabadna fajnia, mert az a lenyege, hogy kioli az idegeket is. Persze utana par napig fajdogalhat, de akkor sem a fogad maga, hanem az inyed.

Valoszinu egyebkent, hogy nem vegzett az orvos teljes munkat, ez megesik, valoszinuleg visszamesz es kiszedi, ami bentmaradt.

2010. márc. 14. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!