Letört a brekett a fogamról?
Figyelt kérdés
Pár órája tették fel a fogszabályzómat, első 6fogamon átlátszó tappancsokkal. Egyszer csak éreztem és hallottam is hogy kattan valami a számban, aztán kicsit feszített is, de nem tudtam mi az, és később láttam, hogy a metszőfogam melletti fogrol lejött a brekettt, kicsit tudom rajta mozgatni, és jól látszik hogy nincs odaragadva. Pedig azóta nem ettem semmit, szóval amiatt nem leet. Aztmondták holnap reggel menjek vissza, de addig nem történhet vele valami baj? Nem fog a többi is lejönni?2015. szept. 3. 14:36
1/3 Yolo2 válasza:
Ha csak az az egy mozdult el, akkor az ív a helyén fogja tartani, mindenesetre azon az oldalon óvatosabban rágj, ha mégis teljesen leesne akkor vidd magaddal az orvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
Körülbelül pár órája az az egy ami lejött, húzta magával a többit is konkrétan, és a két első metszőfogamról és a mellette lévőröl is lejött a brekett...Előbb mentem vissza és leszedték, de azt mondták csak kedden tudják visszaragasztani. Viszont a drót ugyan úgy ott lifeg.
Nem tudom, most azt sztk-t hibáztassam e vagy a szar fogaimat...XD
2015. szept. 3. 18:27
3/3 Yolo2 válasza:
Arra tippelnék hogy nem vártak eleget és a ragasztó nem kötött meg rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!