Probatöméstöl fogfajas?
Figyelt kérdés
tegnap probatomes rakták bele. egy hét múlva kell visszamennem. de ma egesznap iszonyatosan fájt. már 3 fájdalomcsillapitot vettem ma be alig hatott. most kicsit jobb de érzem még. érzékeny is nagyon.mitől lehet ez ??2015. szept. 2. 21:41
1/13 Dreed válasza:
elrontották a tömést,menj vissza vele.
valószínűleg nem lett kitisztítva fúrás után rendesen,vagy gyógyszer maradt benne és úgy rakták bele a tömést. menj vissza mihamarabb,begyulladhat és még nagyobb galibát okozhat.
2/13 A kérdező kommentje:
rendben. holnap vissza megyek.
2015. szept. 2. 21:56
3/13 anonim válasza:
Azért próbatömés, mert nem lehet tudni, hogy az alkalmazott kezelés elégséges-e. A jelek szerint nem, tehát menj vissza! Valószínűleg komolyabb kezelés kell, esetleg egy gyökérkezelés. De az is lehet, hogy "csak" az ínyed van begyulladva, és kapsz antibiotikumot. Gondolom lesz egy röntgen.
4/13 A kérdező kommentje:
az enyém nem fáj. a fogam fáj. megint kezd. nagyon erzekeny. ragni se tudok arról. fogsorom lesz es próbálta ezt a fogamat megmenteni. az egész tetején tömés van.
2015. szept. 2. 22:05
5/13 A kérdező kommentje:
* inyem
2015. szept. 2. 22:06
6/13 anonim válasza:
Értem, de sokszor a beteg fogtól gyullad be az így, és azért fáj a fog.
Gondolj arra, mikor valakinek feldagad az arca a beteg fogtól - vagy amikor azért nem hat az injekció, mert a fog miatt már gyulladt az íny!
7/13 A kérdező kommentje:
es akkor most mit fog csinalni? ki idegeli?
2015. szept. 2. 22:32
8/13 anonim válasza:
"es akkor most mit fog csinalni? ki idegeli?"
Nem tudom. Nem vagyok távgyógyító.
Szerintem röntgent fog készíteni, amiből látni fogja a teendőket.
9/13 Dreed válasza:
kitisztítja és betömi vagy gyökérkezelés vagy kihúzza.
de ha már begyulladt,akkor sírni fogsz a fájdalomtól húzás esetén,mert az érzéstelenítő nem fog hatni.
10/13 A kérdező kommentje:
ja, húztak már gyulladt gennyes fogat, meg se éreztem. amúgy meg ma is sírtam úgy fájt. most tok mindegy mikor sírok nem? de lehet az lesz a legjobb ha kihúzza
2015. szept. 3. 00:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!