Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Melyikhez menjek?

Melyikhez menjek?

Figyelt kérdés

Van egy fogászom a 2. Kerületben,ahová járok vagy jártam..nem is tudom már. Úgy volt,hogy direkt héjjazni fog,viszont nem tudja teljesen úgymond,hibátlanra megcsinálni, mert fogszabályzó kellene előtte.. Az meg hosszú idő! A foghidat meg ki magyarazta,hogy miért ne..

Most van jövőhétre időpontom,rés zárásra, de szerintem az nem lesz olyan,mint amire gondolok.és ha megcsináltatom,akkor csak pénz kidobás!

Most nem olyan rég jelentkeztem egy másiknál szintén a 2. Kerületben ennek leírtam,hogy kizárólag foghidat akarok,remélem ez meg érti és az lesz amit akarok!

De valahogy még is az előzőhez mennék,mert az olyan otthonos számomra..

Oda nyugodtan mentem nem aggódtam,jó volt. Vagy magyarázzam el neki,hogymi van,mindenképpen a foghidat akarom? Kitudja megint mikor tudok menni,alig van időpontja..

Részemről az a fontos,hogy jó mosolyú fogazatot kapjak,de valahol bánnám,ha nem oda mennék..

Viszont most az új helyről is fognak jelentkezni,nem tudom,hogy mit csináljak? Ha elmegyek az újhoz és a régihez utána az biztos szól majd,hogy mi az a változás..

2015. aug. 24. 19:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!