Hogyan győzzem le a félelmemet a fogorvosnál, ha közel 14 fogat kellene kihuzni és oda ujat raknának?
Nagyon félek a fogorvosi székben igy nm tudom, hogy mit tegyek. Elmenyjek a fogászatra vagy ne?
Félek az injectiotol, hogy valami bajom lesz tőle, esetleg ott maradok végleg a székben. Félek a huzástól, hogy kiszakad az arcüregem. Egy szinte teljesen uj fogsort csinálnának, de nem merek elmenni, igy pedig szinte lehetetlen valami munkahelyet találnom ilyen kinézettel.
Nemsokára nekem is mennem kell!:D
Ugyanilyen rosszak a fogaim!
Mennyünk együtt?:D
Nem kell félni! Biztos, hogy fog fájni egy kicsit, sokszor pedig a pokolba kívánod az egészet, de ennyi szenvedést megér! Nekem ugyan nincs rossz állapotban a fogam, bár ennek ellenére van 9 olyan fogam, amit be kell tömni, mert ki fog lyukadni a jövőben(ebből egyébként már 6-ot betömettem)! Nagyon megijedtem, hisz állandóan mosom a fogamat és még is ilyen sok "lyukas" fogam van! Azonnal elkezdte kifúrogatni és betömni az összeset, minden hónapba megcsinál egyet(tegnap is voltam) és sztem megéri, mert az a kis fájdalom amit átélek a fúrás közben, semmi ahhoz képest, amit átélnék akkor amikor tényleg kilyukadna és kétségbeesve szedném a gyógyszereket, meg húzatnám ki!
Különben meg ha fáj, akkor lehet szólni, persze ha nem altatnak!
Az injekció meg nem fáj, sőt egészen kellemes, utána meg úgy sem sokat érzel, hisz "lebénul" az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!