Foghúzás utáni pár napban mit tudtok tanácsolni?
Figyelt kérdés
Milyen szabályokat kell betartani?
Foghúzás után hány napig fog még fájni a helye?
2015. aug. 20. 21:23
1/2 anonim válasza:
Tejet, tejtermeket ne fogyassz par napig. Nekem nem fajt csak aznap, egyedul az volt kellemetlen, hogy ott volt a bolcsessegfogam helyen egy lyuk. Mindig paraztam, hogy bele megy valami. Az ellentetes oldalon ragj.
Fogorvos nem tanacsolt semmit?
2/2 anonim válasza:
Nekem csak első nap fájt annyira, hogy gyógyszert kelljen bevenni, utána már inkább kellemetlen volt.
Tejet, tejterméket 4-5 napig ne egyél, másik oldalon egyél, hogy ne menjen a sebbe étel, ne öblögess, hogy a vérdugó bentmaradjon a sebben, ez védi a sebet az elfertőződéstől, óvatosan moshatod puha sörtéjű fogkefével a seb körül amikor fogat mosol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!