Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy működik a Kórházi szájseb...

Hogy működik a Kórházi szájsebészet?

Figyelt kérdés

Annyit tudok hogy beutaló kell.Én a bölcsesség fogamat szeretném kiszedetni(ki is szedik:S)azt egyből megcsinálják mikor oda megyek vagy előtte konzultál velem az orvos?

Tapasztalatokat szívesen várom!

2010. márc. 9. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Szegeden voltam a szájsebészeten,ott úgy van hogy előtte egy orvos megnéz,utána egy másik doki szedi ki pár ajtóval arrébb. Ja és szerintem egyből megcsinálják,érzéstelenítőt fogsz kapni kb 10perc míg hat. utána kiveszik.

üdv

2010. márc. 9. 19:53
 2/5 A kérdező kommentje:
ohhh azt ki hagytam hogy komplikált a bölcsesség fogam előtte van egy félig kinőtt fogam és az előtt pedig egy teljesen szét lukad fog az előtt pedig egy bele tört fogam.ezt szeretném mind kiszedetni.de ha jól tudom ilyen esetekben kérhetek altatást?Vagy tévedek?
2010. márc. 9. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Húú ezt így nem tudom. Lehet hogy több turnusban fogják kivenni. Nekem csak egynek a maradványait kellett kivenni mert a bölcsességem ahogy nőtt az törte az előbbit.

Fogdokinál voltál?mármint nem a sebészeten.

2010. márc. 9. 20:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Voltam, magán orvosnál, de nagyon sokalltam az árát:( eddig mindegyik doki akinél voltam "egybe"akarták kiszedni.nagyon sok helyen olvastam hogy altatnak ha ilyen súlyos estről van szó mint az én fogam.a fogorvosnál akinél eddig voltam mindenki ajánlott az altatást mert több órás vésés csak az egyik fogam,mert olyan rossz állapotban van már.sztk-s dokihoz holnap készülök de róluk semmi jó élményem.
2010. márc. 9. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én akinél voltam sztk-s és nagyon rendes volt,mondjuk embere válogatja. Szerintem akkor mindenféleképpen altatni fognak majd,de szerintem először majd csak megbeszélitek a dolgokat,nem hiszem hogy egyből belekezdene.

Az igaz hogy nagyon sok idő,nekem is durván egy óra volt mire kitudták szedni,de egyáltalán nem éreztem belőle semmit. A szurit sem mert már annyira bevolt gyulladva hogy az egész fejem már fájt. mikor kivették utána egyből be kellett vennem fájdalomcsillapítót,azt mondták ne várjak míg kimegy az érzéstelenítő.

2010. márc. 9. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!