Hogy működik a Kórházi szájsebészet?
Annyit tudok hogy beutaló kell.Én a bölcsesség fogamat szeretném kiszedetni(ki is szedik:S)azt egyből megcsinálják mikor oda megyek vagy előtte konzultál velem az orvos?
Tapasztalatokat szívesen várom!
Szegeden voltam a szájsebészeten,ott úgy van hogy előtte egy orvos megnéz,utána egy másik doki szedi ki pár ajtóval arrébb. Ja és szerintem egyből megcsinálják,érzéstelenítőt fogsz kapni kb 10perc míg hat. utána kiveszik.
üdv
Húú ezt így nem tudom. Lehet hogy több turnusban fogják kivenni. Nekem csak egynek a maradványait kellett kivenni mert a bölcsességem ahogy nőtt az törte az előbbit.
Fogdokinál voltál?mármint nem a sebészeten.
Én akinél voltam sztk-s és nagyon rendes volt,mondjuk embere válogatja. Szerintem akkor mindenféleképpen altatni fognak majd,de szerintem először majd csak megbeszélitek a dolgokat,nem hiszem hogy egyből belekezdene.
Az igaz hogy nagyon sok idő,nekem is durván egy óra volt mire kitudták szedni,de egyáltalán nem éreztem belőle semmit. A szurit sem mert már annyira bevolt gyulladva hogy az egész fejem már fájt. mikor kivették utána egyből be kellett vennem fájdalomcsillapítót,azt mondták ne várjak míg kimegy az érzéstelenítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!