Szájsebészeten altatnak, ha kérem? Vagy van olyan hely, ahol kérhetem húzásnál?
Figyelt kérdés
Rohadtul alacsony a fájdalomküszöböm, és beutaltak szájsebészetre egy hátsó, törött fogam kihúzására:S:S Tudom, tudom, nem fáj, meg nem érzek belőle semmit, bla-bla, de én tudni se akarok róla!! Altatást akarok.2010. márc. 9. 16:43
1/9 anonim válasza:
Mivel az altatás kockázatos, nehéz, és drága művelet, nem. A lokális érzéstelenítés injekcióval tökéletesen elegendő szájsebészeti beavatkozásoknál.
2/9 anonim válasza:
Egy kis bátorítás!!!!!!Nekem a szájsebészeten nem is olyan régen három fogamat húzták ki egymás után, vagyis egymás mellett volt mind három rossz.Előtte beszuriztak, jól megmarkoltam a széket, behunytam a szemem, és azt mondtam az orvosnak jöhet. Pedig nálamnál beszaribb ember nincs a világon, a fájdalom küszöböm meg egyenlő a nullával. Nem tudom lány, vagy fiú. Én nő vagyok!!!!!
3/9 anonim válasza:
nem fogsz kapni. manapság vakbélműtét is csak érzéstelenítéssel történik. az meg, hogy milyen alacsony a fájdalomküszöböd attól függ mennyire koncentrálsz rá, ami attól függ mennyire félsz tőle. Tehát, azért qrva alacsony a fájdalomküszöböd, mert qrvára félsz tőle. ha srác vagy koncentrálj a kezelés közben valami jó nőre. Ha meg lány, akkor valami ruhára vagy tudomisénmire
4/9 A kérdező kommentje:
srác vok, de jó nőre aligha tudok közben gondolni.. na nem azért, mert meleg lennék, csak pl:::: amikor jöttem haza a dokitól, két bomba csaj rámdudált a kocsijukból, és kb mint szarnak a pofon.. Sírni tudnék:S:S:S:S
2010. márc. 9. 16:57
5/9 anonim válasza:
Az első vagyok. Ma húzták egy fogamat, ami ketté volt törve. Először fájt egy picit, az orvos látta rajtam, és megszúrt mégegyszer. Semmit nem éreztem, a művelet gyors volt és precíz. Ráadásul,miután nálam a sinus maxillarisban (orrmelléküreg) is gyulladás alakult ki a törött fog miatt, antrooralis fisztula (lyuk a fogíny és az orrmelléküreg között) keletkezett, ami miatt varrni kellett a sebet - de ebből a varrásból sem éreztem semmit, semmit. A doki biztos kézzel, pillanatok alatt rendberakta, és már mehettem is a kasszához.
Persze, nekem könnyebb, mert tudom,hogy éppen mi történik a számban - tulajdonképpen érdekes is valamennyire. De te is kibírod azt a pár percet ébren, hisz nem vagy már gyerek. És mondom: NEM FÁJ.
6/9 A kérdező kommentje:
Még nem vok 21, gyerek vok:)
2010. márc. 9. 17:22
7/9 anonim válasza:
Vannak olyan magánrendelők vagy magánklinikák, ahol elaltatnak, ha kéred és persze kifizeted. Nem tapasztalatból tudom, hanem hirdetésekből. Keress a neten ilyet, és e-mailben érdeklődd meg a feltételeket!
8/9 anonim válasza:
Én is hallottam egy klinikáról, ahol kábításban végzik, de szerintem igazán fölösleges, csak magadnak okozol vele problémát. Nekem két fogamat húzták fogszabályzás miatt, szám szerint felülről a 4.-et mindkét oldalról. Kellemetlen volt, hogy az egyik tép, a másik szorítja a fejem, de abszolút nem fájt. Doki azt mondta, hogy olyan a gyökere, mint egy férfié, alig bírta kiszedni, 10 percen keresztül birkózott vele, de én csak becsuktam a szemem, és próbáltam valami szépre gondolni. A másodikra már halál nyugodtan mentem, pedig az elsőt én is végig paráztam :) 19/L
9/9 A kérdező kommentje:
Na, holnap kiderül. Szorítsatok!
2010. márc. 16. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!